6 martie 2012

O mana de ajutor pentru Maria Fustasu!

Pentru Maria Fustasu, o fetita care inca nu a implinit  varsta de doi ani si pentru parintii ei, sintagma  " lupta pentru supravietuire " reprezinta cel mai important obiectiv al fiecarei zi.
Povestea Mariei, este scrisa pe blogul: http://cancerulnualege.blogspot.com/ . Nu trebuie sa ai talent de narator sau veleitati de blogger sa descrii drama ei si sa intelegi ca lupta este contratimp si ca-ti ramane foarte putin timp pentru ... a cere ajutor.
Raluca, mama Mariei este o prietena de-a Monicai, sotia mea. Consider ca este uman si crestineste,sa-i intinzi o mana de ajutor, cat ar fi el de mic, chiar si o vorba de incurajare, in aceasta situatie.
Acum avem posibiltatea, noi cei ce suntem angajati cu contract de munca, sa redirectionam 2% din impozitul anual pe venit, colectat si virat la Fisc de catre angajator. Trebuie doar sa completam un formular ( pe care-l puteti decarca de AICI : http://www.glontaru.ro/docs/Formular_230_Maria_Fustasu.doc
Originalul formularului completat trebuie depus la ANAF (pana cel tarziu la data de 15.05.2012), dar pentru a simplifica lucrurile, va rog sa mi-l transmiteti mie ori personal ori prin posta. Alaturi de formularele noaste vor ajunge si ale d.tra la familia Mariei.
Pentru detalii suplimentare ( adresa mea sau a familiei Mariei ) va rog sa ma contactati prin e-mail AICI.



Va multumesc.

Florin Glontaru / 06.03.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu